A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Nissan » Skyline (2001)

Skyline R34 GTT

Silver arrow.

Nos a dolog úgy kezdődőtt hogy gyakran járok Japánba. Ott elég sok ilyet láttam, így el is határoztam hogy szerzek magamnak egyet. Egy Japán aukciós oldalon találtam rá, illetve a testvérére. A japó dealer nagyon segítőkész volt. Kiküldtem előre a lóvét, ők megvették majd 2 hét múlva személyesen is megnéztem őket Japánabn. Azt kaptam amire licitáltam. Egy 2000-es 4,5 osztályzatú kevés km-es törésmentes Skylinet. Csillog villog, a blockban nem volt egy olajfolt sem, mintha a gyárból gördült volna ki.. Látszott, hogy az előző gazdája nagyon vigyázott rá. 1 hónap volt mire hazajött... a regadót nem fizettük meg,most P-s rendszámmal használom (3 hónap alatt nem állítottak még meg). A kocsi hátsó kerekes, amint kikapcsoljuk a kipörgésgátlót, rögtön elkezd járni a feneke... ha nem szoksz hozzá hamar árokban találod magad. Most kezdjük el tuningolni, az alkatrészeket viszonylag könnyű hozzá szerezni, és a tervezett 550LE mellett még nem kell gyári dolgokat erősíteni, mert ezt még bírniuk kell..

Egyszóval. Fantasztikus.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000
Előző autója? Golf VR6 Következő autója? R34 GTR
Verdikt (7.9/10)

Nissan Skyline 2001 ( - )

Ítéletek (2 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés