A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Nissan » Qashqai (2007)

Qashqai 1,5dci

Családilag jó

Ha eltekintünk attól, a márciusi átvételkor, - mielőtt átvettem volna lezavartak egy visszahívási akciót -, két hét múlva megint visszahívás volt. Semmi komoly csak ellenőrzés.
Előtte Primera-knak ( 2,0 aut és 1,8aut kombit) tapostam a pedálját, be voltam ijedve a 1,5dci mit tud majd? Jobban gyorsul mit a 1,8 aut kombi! Egész jól húzza magát az érdi dombon is , akár 120 is.
Belül kényelmes, tágas , még mögöttem is lehet jól ülni (195 cm mélynövésű vagyok)
A gyerek imádja az üvegtetőt, a motorosan csukodó tükröket.
Fogyasztás? mentem már egy tankkal 900km fölött is, de fel tudtam vinna 6,7-re is.
Szerintem jó
A multkori beírás óta (9000 km) beletettem még 14ekm. A szervíz kissé megrázó (42eFt) volt 20 ekm-nél. A computer lehetne sokkal jobb is . Megyek már több száz km-t: 5,5-5,7 l/100 km-el HURRÁ! de aztán egyszer csak elfogy a dieselolaj. Tankolás, számolás ...háát ez 6,4 l/100km. Ha sokat megyek Budapesten belül, még tud több is lenni. De még nem bántam meg.
Megvolt a 40ezres szerrvíz. Ki lehet bírni. A szervízben az mondták a következő húzósabb lesz. Az autó még mindig OK. Ugyan valami,- talán a kalaptartó?- zörög , de nem tudok rájönni mi lehet. Mostanában - a műszer szerint -6,5 alá nem tudom vinni a fogyasztást. Valójában 800-850 km egy tank anyaggal. Kár!

- még nem volt baja

Summit, IX. ker

Fenntartási költség (1) Évjárat 2007
Előző autója? Primera Kombi Következő autója? Nissan
Verdikt (6.8/10)

Nissan Qashqai 2007 (2007)

Ítéletek (48 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés