A legjobb "koptatott farmer"
Szerelmünk története úgy kezdődött,hogy Nissan biztosan nem.Megnéztem minden szóba jöhető autót,de valahogy egyik sem volt "szerelem első látásra".Utolsónak maradt egy Nissan szalon,ahol is megláttam Ő-t.A külsejétől nem voltam elragadtatva,de mikor beleültem magasan verte az összes általam addig látottat.Amik tetszettek volna külsőre,azokat nagyon lehúzták a tesztelők és a használók(népítélet).Így a férfi nyomásnak engedve és a mindent eldöntő tesztvezetést követően lettünk egymáséi a "szponzoromnak"(férjem) hála.Azóta minden nappal csak egyre mélyül imádatom iránta.Az adottságaihoz képest kiváló a fogyasztása,rendkívűl kényelmes,esztétikus,praktikus.Óriási a csomagtér,a belső kárpit anyaga kellemes,a magas karosszéria-felépítés pedig az egyik legjobb dolog,ami jellemzi.Egy Tekna felszereltségű autó,nekem bőven elég.2 apró hibája van:jobbra-hátra nehézkes a kilátás és nincs rakodóhely a könyöktámaszon kívül eső területen.Mindent összefoglalva szerintem nagyon jó vétel és minden igényt kielégítő autó.A jó tulajdonságait nem sorolom fel,mert akkor még órákig írhatnék.Az utakat járva tényleg még csodabogárnak néznek,sokszor le is szólítanak,hogy mik a tapasztalataim.Csak dícséret illeti a megalkotóit.
- Semmi,remélhetőleg nem is fog.
Még nem voltam,majd 2000 km.-nél lesz az 1. ajánlott szervíz.
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
| Kényelem | (10) | Használati időtartam | 0 év |
| Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 0 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 1500 |
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 7 l |
| Előző autója? | Space star | Következő autója? | valószínüleg japán,de ez csak évek múlva lesz kérdés |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | igen |
| Verdikt | (9.9/10) | ||