A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Nissan » Micra (1982-1992)

Micra 1,0 GL

Kicsi, megbízható jószág

Pár napos jogosítvánnyal ültem bele, ez jó is volt, mert nem lehet vele száguldozni. Megbíztható, megjárt ez alatt a 2 év alatt így közel 20 évesen több országot, nagyon jó fogyasztással- bár leginkább a küls? sávban "repülve". A kipufogó többször elromlott, de bontóból olcsón javítható. Egyszer tolt ki velem nagyon, amikor is az AC pumpát kellett kicserélni, mert a hiba pont úgy jelentkezett, hogy a dugóban lefulladt a Margit-híd közepén és onnan sehogy sem volt hajlandó elindulni a többi autóstársam és valószín?leg egész Budapest ?szinte örömére, csak vontatva.
Viszont bosszantó hiba, hogy a fényszoró kapcsoló kontkathibás lett és csak úgy felkapcsolódott a jobb oldali tompított, ezzel teljesen lemerítve az aksit. Bár ez nekem tulajdonképpen jó volt, mert a munkahelyem el?tt történt és a f?nököm tolta be kocsit, míg én benne ültem. A kapcsolóval a baj az, hogy csak újonnan lehet hozzájutni, legalább is nekem csak így sikerült. A tolatólámpa kapcsolójával is ugyanez a helyzet.
A csomagtartó kicsi, de hosszabb útra 3 ember kényelmesen elfér benne csomagostul.
A téli hidegben kcsit nehezen indul, de lehet, hogy én vagyok hozzá kíméletlen.
Összességében jó kis kocsi, szeretem és remélem, még sokáig bírja!

- fényszóró kapcsoló
- kipufogó