Báránybőrbe bújtatott FARKAS
Gyerekkorom óta lelkesedem az autókért, mindenáron kamionsofőr akartam lenni. Az akkori személyautók nem vonzottak annyira, ezért sokáig egy 1500-ös Polski Fiatom volt, öt sebességes Fiat váltóval(szuper!!!), ami már akkor nem volt átlagos. Természetesen álmodoztam királyabb verdákról, de úgy gondoltam, csak akkor veszek nagybetűs AUTÓt, ha már lesz rá pénzem. Sokáig nem tudtam pontosan, mit is szeretnék, de egy biztos volt: soha többet nem lesz kiskategóriás járgányom. Egy autókereskedő barátomnak fel is vázoltam, mire vágyom. Egy nap felhívott, hogy van nála valami, ami érdekelhet. Amikor megláttam, kiestek a
szemeim: formás, erős és nagy. Sok éves keresgélés után végre azt mondhattam: MEGVAN!!!!!! Azonnal beleszerettem, de hátra volt még a tüzetesebb átnézés. Ennek az autónak műszaki értelemben nem volt gazdája, ezért nem vettem meg,
mert súlyos hibákat találtunk. Viszont innentől kezdve tudtam, mit keressek. Voltak hátráltató tényezők ("kedves ismerősök"), akik próbáltak meggyőzni: utána köthetem a benzinkutat, nincs hozzá -vagy ha van, akkor drága- az alkatrész, sokat eszik, nem tudom kihasználni, stb. Hála Istennek, nem győztek meg. Egyet azonban nem értek: ezt az autót miért adják ennyire áron alul? Hosszas keresgélés után Győrben - 240 km-re a lakhelyemtől - találtam egyet, amivel érdemes volt foglalkozni.
Kisebb javítások után műszakilag összeállt az autó, a fogyasztása a teljesítményéhez képest igen alacsony (a legkisebb mért érték 7.7 liter - ezt egyszer értem csak el, a többi alkalommal nehéz volt visszafognom magam :D).
Végül csak annyit: megéri, megéri, megéri, megéri, megéri!!!!! Mert ez AUTÓ.
- bal hátsó ablak em. motor, hütőmaszk tartó bolhák lazák, kuplung kezd elhasználódni
Hozzáértő ismerős :)
| Szerviztapasztalat | (7) | Átlagfogyasztás | 9 l |
| Előző autója? | 1500 FSO | Következő autója? | Csakis Maxima :) és társai |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (7.4/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás