Lojális, kedves járm?, klassz autó
Minden tekintetben jo autó, méreteihez képest tök jó er?s (100 LE), megy szépen, a 200 megvolt az M3-on. Alig fogyaszt, a minimum 6 l alatt volt (folyamatos 90) a maximum (BP) sose ment 8 l fölé de városban 7 alá sem. (Ideiglenesen nyilván volt több ld. 200, de telitanknal sose kellett többet tenni bele, se városban se autópályán, igaz nem is vagyok hajtós típus, 140 fölött ritkán s városban sem tépem a gumit.) Egy 1.6-os motortól ez összeségében szép teljesítmény. Alapvet?en kényelmes, bár a 185 cm-nek a kormány kicsit lent volt, de hamar megszoktam, nem gáz. Igásló a megbízhatóság szempontjából, minden klassz és stramm, szoktam földutakon is járni, azt is kiválóan bírta, de vigyázni kell vele, mert az alja, a sebváltó eléggé lent van.
- A kipufogó vége elrepedt a dobnál. 2000 Ft. ennyi :)
koccantam es a Dukko Lux Kft-t ajanlotta a Nissan ESG karosszeriajavitasra. Jol megcsinaltak, bar az illesztesek nem lettek profik, a szinezes tokeletesre sikerult. Viszont az elozetesen kert arajanlat másfélszeresébe került. Enjoy the feeling. Nem ajánlom senkinek.
Kipufogó-hegesztés: Solymár, Suzuki karosszériás, talán Szabó a neve, ott egy srác megcsinálta fél órán belül, nem kekeckedett semmivel. Ja és vásárláskor a leng?kar el volt deformálódva, ezt is megcsináltattam, szintén Solymár, Krendl. Olcsobb mint a márkaszervíz az bizonyos.
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1998 |
| Kényelem | (9) | Használati időtartam | 1 év |