Autók » Mitsubishi » L200 (1996-2006)

L200 2.0 Benzin

Vadállat teherautó

Ez is céges autónk volt...

E2200 után szereztük (ügyfélt?l tartozásért cserébe), és már hazafelé útón tudtuk, hogy ezt az autót valaki TK-ra fogja vágni. Úgy is lett.

De el?ször általánosságban:

A berendezés spártai az ülés nem túl kényelmes, de ki lehet bírni a 300 km-t is. Igaz, határozott er?feszítésbe telik úgy nyomni a pedált, hogy ne menjen 180-nal amihol már az úton maradás is extrém sport volt ebben a gépsárkányban.
(Egyébként 180-nál félgáznál alig valamivel kellett jobban nyomni. ) Ett?l fogva aki vezette az utána két napig jajgatott mert izomláza volt a jobb lábában. (Azután megpatcheltük, és raktunk egy vastagabb sz?nyeget a gázpedál alá, hogy ne lehessen teljesen benyomni.)

2.0 Benzines motor egy nem egészen 1 tonnás, els? tengely el?tti motoros autóba, ami nagyrészt tehermentesen megy (nagyon könny? dolgokat szállítottunk vele.), hát érdekes dolgokat m?vel.

Nagyon állat volt nyári száraz tiszta aszfalton is kipörg?tt kettesben. Kanyarban hármasban is. Igazából mindig keresztben közlekedtünk vele.

Különben nagyon igénytelen volt nem romlott el semmi, nem is látott szervizt amig egy napos téli napon be nem bucskázott egy kukoricatáblába.

- Semmi

sehova

Fenntartási költség (7) Évjárat 1997
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? E2200 Következő autója? Merci VIto
Verdikt (7.4/10)

Mitsubishi L200 1996 (2005)