A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Mercedes-Benz » S (2005)

S S 63 AMG

Tökéletes autó

1 hónappal ezelőtt érkezett meg az autó Németországból, magyarországi kereskedésben vásároltam. A létező összes extrát kértem az új mercibe. És itt jön a lényeg a MOTOR. egyedi készítésű, plakettal ellátott AMG motor. 525 Le 630Nm nincs mit ragozni, egyszerűen fenomenális. Úgy gyorsul ez a 2070 kilós autó, mint egy igazi versenyautó. 4.6 s alatt van százon és mire ezt felfogtad már 160 km/h-nál jár. 250 km/h-ig úgy tekeri az órát, hogy azt hiszed valami zárlat van, mert hihetetlenül gyorsan felurik a végsebességig. És ezzel párhuzamosan a hanghatás semmihez nem hasonlítható, a fordulatszámmérő 6500 - 8000/min között ugrándozik és arcodon a mosoly levakarhatatlanul ráolvad az arcodra. Igazi királynak érezheted magad benne, nincs ellenfe az utakon ennek az autónak. 20" felniken gurul, állati peres gumikon. Ja és van az autóban rajtelektronika:) A fékei akkorák, hogy a 18" felni rá se menne és kegyetlenül harap. Mindenkinek ajánlom aki megteheti, hogy cserélje le régi mercijét vagy akinek még nem volt vegyen most Mercedest.

- Olyan új az autó, hogy nem volt minek elromlani rajta

Fenntartási költség (8) Évjárat 2008
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 14.5 l
Előző autója? S 500 Következő autója? CL 63 AMG
Verdikt (9.6/10)

Mercedes-Benz S 2005 (2005)

Ítéletek (9 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés