A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Mercedes-Benz » E (2006-2009)

E 220 cdi

Gyerekkori vágyam tárgya

Az autót lassan 1 éve használjuk. Ez alatt az idő alatt semmi sem romlott el, minden tökéletesen működik. Az átlag fogyasztás 8,1l a fedélzeti számítógép szerint. Országúton nem hajtva, kreszt naggyából betartva 5,2l/100km. Ezek az értékek szerintem nagyon jók egy ekkora kocsitól. A kényelem tökéletes, ennél többet talán csak az S tud nyújtani. A motor 170 lova a magyar utakra bőven elég, előzni egy pillanat műve. A parkolás segéd tökéletesen végzi a dolgát, csak lehetne 1 kicsit hangosabb. A válto szépen váltogat, nem lehet észrevenni a váltást, csak a fordulatszámmérőn. A csomagtartó nagy, jól használható. Nagy előny, hogy a kulcsról, az utastér nyitása nélkül is nyitható. Az utastér kényelmes, az én 187 centim mögött is elférnek kényelmesen hosszú úton. A kétzónás klíma kellemesen temperál. Nyáron sem fázott meg benne senki, mert nem kezd el rögtön hűteni, hanem fokozatossan éri el a beállított hőfokot. Az úton nagyon stabil, kanyarokban is pontosan követi a jelölt ívet. A fékek nagyon jók.
Sokan nem értik, hogy a prémium márkákért miért adnak ki több pénzt. Az én ismerőseim között is voltak sokan. Mára megértették. Az igaz, másik kocsi is elvisz A -ból B -be, de nem így. Más az anyagfelhasználás. Ebben ami fa az fa, nem pedig műanyag stb.

- SEMMI

Pappas Szeged

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző autója? Carisma Következő autója? Mercedes S
Verdikt (9.0/10)

Mercedes-Benz E 2006 (2006)

Ítéletek (12 db)

• Verdikt