Elegancia minden szinten
Klasszikusan szép és elegáns forma, nagy megbízhatóság, hosszú élettartam, kiváló min?ség.
Szeretem. Télen könny? vele megcsúszni, mert hátsókerék meghajtású, ezt nem sokan szeretik, viszont rettenet jókat lehet vele kilincselni! Hiába no, 150 LE azért mégiscsak elég szép ménes.
Száraz aszfalton, jó úton nem is kell jobb.
17-es felnikkel brutális kinézete lett, de megérte!
Igazi autópálya vágtázó, hosszú utakon megbízható társ. Egy seggel Bréma oda-vissza, 180-220 km/h között, 9,5-10,5 liter fogyasztással, klímával, szinte nem is voltam fáradt utána.
Az enyém full extra (b?rbels?, aut. váltó, el. ablakok, tükrök, Becker rádió, ABS, ETS, stb.), drága volt, de nem bántam meg.
Nagyon szépen lehet vele lassan is és gyorsan is menni, nagyon csendes. Mivel én tör?döm vele, ezért nincs is vele problémám, az el?z? szervíz óta (majd egy éve) csak ablakmosó folyadék feltöltés miatt kellett kinyitnom a motorház fedelét.
Jól fekszi az utat, de az oldalszélre érzékeny.
Egy-két helyen a karosszériája rozsdásodásra hajlamos (eddig csak felhólyagzás).
Csak ajánlhatom mindenkinek, ebben minden a helyén van!
Azért jól át kell vizsgálni, ha ilyet venne az ember, mert sok a nem megfelel?en karbantartott példány.
- 1 db kormánylengéscsillapító (a jó magyar utaknak köszönhet?en, 9000 pénz) az olyan szokásos dolgokon kívül, mint fékbetét meg féktárcsa.
MB Gy?r
| Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |