A fehér cápa
Tavaj nyáron egy 7végére nálunk volt egy NB.Már az elsö nap amikor beszáltam tudtam hogy nekem kell egy ilyen autó 1x.Az a hétvége egy életen át megmarad bennem,ugyanis 2 nap alatt annyi dolgot éltünk át mint még soha.Az emberek nem lenézöen néztek át hanem szó szerint mintha egy rég látott ismerös lennél akinek örülnek.Nem elhanyagolható a nöi nem érdeklödése sem:)
A város megörült gondoltam,mindenki integet,mosolyog,ujjong és nemérted mi is történik körülötted,és furcsálod hogy ahol azt hitted hogy irigy emberek laknak örülnek neked és egy irigy pillantással sem találkozol!Ezt mondjuk nemtudom elképzeli 1etlen más kabrioban,legyen az Merci BMW stb.Ezen a 7végén mág sikerült hozzácsapodnunk egy kabrioclub keretén belül szervezett találkozohoz ahol igen családias hangulat fogadott és hipp hopp beolvadtunk a tömegbe,ami beszélgetésekkel és persze hihetetlen autokázással folytatodott.A 7végére rákvörösre égetten vittük vissza a gazdájának a kicsi kocsit és hosszu bucsuzkódás után elváltak útjaink,de onnantól tudtam hoyg nekem kell egy ilyen!:)
Nem is kellett sokáig várnom persze nemszámitottam rá hogy alkalmam adódik beleülni egy miatába de rá 4 honappal jött a lehetöség és éltem vele.
Nagy boldogság!!:)
Februárban a saját utcánkban lévö autoszerelö ismerös kikanyarodott elém egy yarissal és ennek köszönhetöen az út melletti árokban landoltam.Nemvolt annyira komoly(jobbelsö sárvédő+ajtó), a kedves kolléga imába foglalta a nevem hogy nem vertem telibe a yarist mert persze az nem az övé volt,de miután elismerte a figyelmetlenségét gondoltam otthagyom neki hogy megcsinálja.No comment...(eléggé szedett vedett lett)
Telifányt kapott amit nagyon eltalűltak.
Alig vártam hogy újravisszakerüljön hozzám.
Nyáron megint sikerült rákvörösre égnünk, a gyerekeket felvidítani a kicsinek nem mondható fényszorőkkal ami idö közben összement.
Egyszerüen IMÁDOM!!:)
- Elözö gazdi épitett rövid sper difije kicsit legyalulta magát ugyhogy visszakerült bele a gyári ezen kivül semmi.
- Amikor a difit cseréltük akkor is bután nézett a 17 es dugokulcsra:))
Pároméknak autoszerelő mühelyük van ha lesz vmi majd oda,vagy ha felkerül majd egy turbo kitt:)
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1991 |
| Kényelem | (10) | Használati időtartam | 1 év |
| Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 86000 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 8000 |
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 9 l |
| Előző autója? | – | Következő autója? | Mx5 ön kivül van autó?:))) |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.9/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás