Autók » Lexus » Is (2005-2012)

Is 220D Luxury Line

Vérbeli LEXUS

Mint kollégám, én is németo.-ból hoztam az autót. 10.5 millióba megállt reg adóval együtt. Luxury felszereltség, szép 17" os felnik, navi, 6dvd-s váltó, ülésfűtés, parktronik, 14db mark levinson hangfal... Belső tér precizen összeillesztett nagyon puha bőr & műanyag & fa. Kényelmes egyszoval minden benn van. Motorikusan pedig egy csoda... Majdnem 200LE és 6-7l anyaggal is beéri 100on... Előző lexusom, egy 2001-es IS200 ennél gyengébb motorral 13-14l-t evett... Ahhoz képest no comment...
Tudom hogy nagyon erős a motor, nagyon jól gyorsul de én személy szerint örülnék még egy kis plusz lónak... Úgy kb 250nek :D Persze igy is nagyon jo! Akinek van rá pénze annak szívből ajánlom, nem fog benne csalódni...

- Viccelsz? Semmi...

Autohaus Chemnitz