Autók » Lada » 1200, 1300 (1970-1988)

1200, 1300 1,2 s

Lánykorában FIAT volt, de a birodalom magáévá tett

?szintén megmondva én szeretem. Nem vagyok a száguldás szerelmese, elvisz ahová szeretném. Ugyan vannak kisebb- nagyobb hibái de eddig még ki lehetett javítani. Akár az út szélén is! Nyáron beépített szolárium és szauna is van bent.
Szolárium: mert üvegen át éget a nap, szauna: mert a maximumra kell állítani a f?tést, hogy ne forrjon fel a h?tt?víz!
Ezek mellett még az az el?ny hogy nyáron amikor lemegyünk a Balatonra és beállok a sok nyugati kocsi mellé, biztos hogy nem az én zsigámat lopják el!
Ja és bejárta az NDK-t is, mindenféle hiba nélkül!

- 1991 Kuplungtárcsa csere
- 1998 Motor komplett felújítása, alváz teljes újrafestése
- Ablaktörl?mosó megvételét?l nem m?ködik
- Termosztát,F?tés: f?t ha kell ha nem!
- Kézi ablakmozgató mechanizmus
- Valószínüleg a bal hátsó kerék csapágyas, a szelephézagot újra be kéne állítani. És nem értana újra lefesteni a karosszériát.

Csurgó

Nagykanizsa

Fenntartási költség (5) Évjárat 1983
Előző autója? Nem volt Következő autója? Amíg nem esik szét nem lesz!
Verdikt (5.9/10)

Lada 1200, 1300 1970