A dög
Els? autóm, melyet a szüleimt?l kaptam. 1976-os évjáratú volt. Kívül-belül ránézésre tipp- topp állapotban volt. De mikor az ember jobban megnézte, bizony észrevehet?ek voltak a gondok.
A keszty?tartó es? után mindig vizes volt, mert az antenna mellett a víz mindig bejutott. A fényezése gyárilag fehér volt, aztán kék lett, hozzám már pirosan került. Ezt a folyamatot a csomagtartóban jól lehetett követni.
A jobb hátsó gumi sokáig eresztett. De semmi baja nem volt a guminak. Végül az akkor még földút min?ségével vetélked? veselerázós M7-es megoldotta a gondot. Egy velencei út alkalmával helyre rázta az egész mindenséget. Tehát a régi M7 is jó volt valamire. :-)
A fogyasztása nagy volt, 11 litert simán megette, de végül nem derült ki, hogy mi volt ennek az oka. Egy nagyobb gond volt vele: Elszakadt az ékszíj. Az pedig olyat csapott, hogy eltörte ventilátort, ami sikeresen beleállt a h?t?be… Ja, és még a gázbovdent is leverte.
Belül plüsskárpitos ülések voltak, valamint a m?szerfal ki lett cserélve a régi fehérre.
- H?t?, ékszíj, ventillátor.
- És beázott...
Apám javítota