Feleségem szerelme
Két éve szeretett bele feleségem,öreged? Astránk után: "Elég ez nekünk!" felkiálltással. A citromvillám meghálálta a belé vetett bizalmat. Három évesen jutottunk hozzá, svájcból importált darab. Koccantott: bal els? lámpa csere,sárvéd? és kisebb kissé kókány javítások (m?anyag ablakmosótartály hegesztve stb.).El?ször kissé tunyának t?nt (f?leg az astra után),de egy hosszú távú tempós utazás után megemberelte magát. Kell?en cincogtatva 110-120ig egész t?rhet?en gyorsul 54 lóereje dacára.Városban az ötödiket meglep? módon tolerálja, 55-60 között már nincs baja vele. Jó nem fog kigyorsulni bel?le füstöl? gumival ,de sík terepen bírja. A sportos vezetés nem az er?ssége lágy futóm?ve miatt,de cserébe rossz úton is nagyon kellemes. Kett? feln?tt és kett? gyerek király módon elfér benne,mi zömében így teszteltük,de két feln?tt sem fog hátul sz?kölködni .Meghibásodása eddig nem volt semmi komoly,a hátsó ablaktörl? kezdett egyszer makacskodni egész téli csillaggarázs tárolás után.Mint kiderült, a vezeték tört el a csomagtérajtó nyitogatása eredményeként. Azon kívül olajcsere miatt látta csak szerel?.
- Hátsó ablaktörl?.
Dzsoni Bt. Szentes
| Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
| Kényelem | (6) | Használati időtartam | 2 év |
| Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 28000 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
| Szerviztapasztalat | (8) | Átlagfogyasztás | 6 l |
| Előző autója? | astra F 1.4 | Következő autója? | Talán egy seat cordoba vario |
| Ennyire szerette | (7) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (6.9/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás