A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Honda » Integra (1997-2001)

Integra Type R

Szerpentinre tervezve

- 4000-res fordulatig egy fürge limuzin, 6000-ig igen jól megy, a többi modell sportváltozataihoz képest is, 6000 fölött "nem kell a visszapillantó" (hátulról nemigen érnek utól).
- A fék remek (fékezéskor jobb ha hátra is nézünk).
- A kormány és a váltó nagyon pontos.
- Szinte bármilyen kanyarban, bármilyen sebességgel befordul a Limit Slip Differenciálnak köszönhet?en.(mondom: SZINTE!!)
- Az ülésb?l kiesni lehetetlen, de pl. szoknyában kiszállni is.
- Viszont a Pesti utakon ne nyújtogassuk a nyelvünket ha nem akarjuk leharapni.

- - Motoros antenna pálcája kb 4 év után deformálódott, ezért megszorult(180 km/h fölött ne rádiózz, úgysem hallod :) ) A gyári pálca ára kb. 15eFt a komplett antenna kb. 80eFt. A szerviz javaslatára komplett európait szereltem bele kb.15e-ért. Most a harmadik európai modell van benne 25e-ért és rengetek id?m ment rá. Mégis olcsóbb a japán?
- - A csomagtartóajtó gázrugója elgyengült. A gyári kb. 60e Ft. Utángyártottat vettem kb. 20e-ért. Kár volt. Mindel kinyitáskor szinte kilövi az ajtót, lecsukáskor pedig csak "lógok a szeren".
- - A 105e Km-es szerviznél fékbetét csere (még ment volna), vezérm?szíj csere (olyan volt mint az új) és gyertyacsere (platina)
- - Néhány m?szerfal izzó kiégett kb. 100e km-nél (éjjel nappal világítunk), majd jöttek még. A jó megoldás fehér LED és narancs szín? üvegfesték.
- - Esküszöm más baja nem volt!

Szakszervizben végzett kötelez? szervizek és én magam

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 9.5 l
Előző autója? CRX 1,6i 16V Következő autója? Remélem az új Integra Type R, de jelenleg csak jobb kormánnyal gyártják
Verdikt (9.3/10)

Honda Integra 1997 ( - )

Ítéletek (18 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés