Tökéletes családi autó
Igen jó kis autó, kényelmes, er?s stb. Az autó még mindig megvan.
Mostanában elég sokat használom, és egyre jobban megszerettem, nagyon jól megy ezzel a 2000res motorral, ez már a 148lovas verzió. Nagyon jó élmény vezetni. Ez a motor azonban nem az a jókis pörgős Honda motor, ez inkább nyomatékosabb. 4000nél adja le a maximum nyomatékot. Szépen, egyenletesen húz már 2500-3000körül egészen 6500ig, tovább nem érdemes pörgetni. Ez még sajnos nem VTEC motoros. Igazából semelyik fordulatszám tartományban sem indul meg nagyon. De ez nemis arra lett tervezve. 4000körül dinamikusan lehet vele autózni.
A kényelem terén is elég jó, belülr?l tágas, hátul kegyetlen nagy lábtér, csak a csomagtartó lehetne kicsit nagyobb.
Az autó terepen is elég sokhelyen elmegy, csak az aljára kell vigyázni. Azt azonban tudni kell, hogy ez az autó nem terepjáró, hanem egy SUV. Lehet vele terepen menni, szereti azt is.
Télen nagyon jó az autóval közlekedni, minden helyzetben irányitható marad. lehet vele keresztbe autózni jókat:), de ehhez min 5000körül kell tartani a fordulatszámot. Szinte bármekkora hóban elmegy csak olyankor 4000felett kell min tartani a motrot.
ezt az autót csak dicsérni tudom. a fogyasztása sem rossz nekem a max 11.9 liter volt , de az nagyon durva használat mellett. Városban normális használat mellett 11 liter alatt eszik, aztópályán 120-130 10liter alá lehet vinni.
Ezek az értékek a 2000res motorhoz, 150le-höz és 1500kg-os kasznihoz szerintem megfelelőek.
Összességében ezegy nagyon jó, biztonságos családi autó.
- Nem romlott el semmi 5év alatt! Csak kötelez? szervizek voltak: olajcsere stb.
Honda Márkaszerviz
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 10 l |
| Előző autója? | Civic | Következő autója? | Accord |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.4/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás