Maciszem? sínautó
Csak az ár/érték arány és az olcsóbb casco miatt vettem meg, különösebben nem tetszett jóbban, mint bármely hasonló kategóriás autó. Azonban annyira megszerettem, hogy legközelebb is Fordot vennék. Csodálatos a futóm?ve, még egyszer sem sikerült megnyekkentenem a gumikat, pedig már tesztelem egy ideje. (lehet, hogy túl lassú vagyok)
A maximális sebessége 185km/h, ezt kis is próbáltam, tovább nekem nem akart menni. A szélzaj 100km/h felett er?sebb, 130-170 között ugyanolyan hangos. Ami egy kicsit meglepett, az a fogyasztás, nekem soknak t?nik a 8 literes átlag, de nyáron légkondi, télen hideg, hosszú távú 90km/h-nál pedig 6 alatti...de nekem akkoris sok a városi 8. Igen, smucig vagyok.
Egy kicsit csalódtam a Fordban, mikor az els? (ajánlott) olaj és olajsz?r? csere 26,000 HUF volt, de hát ez van. Másnál ez ingyen van.
Szép, kellemes kis autó, nem fogom eladni, ha veszek egy nagyobbat, odaadom egy családtagomnak, annyira jó kis autó!
- 2500 km-es olajcsere 26,000 HUF
- 3. ajtó cseréje, lökhárító kipofozás 300,000 HUF, de a biztosító fizette, mert a másik fél belémszállt.
- Futóm? (?) 120-130-nál és csak akkor a kormány egy leheletnyit berezonál, mintha a tenyeremet akarná masszírozni. Eddig szerel? nem látta, mert nem vészes, és a kezdetekt?l (0km) fennáll. Felnifüggetlen a jelenség.
Autó Fort
Hungária krt. Lurdy
Korrektek, barátságosak, azért adtam csak 8-at, mert 2,5 órát vártam amíg lemezfelniket tettek fel az alu helyett
Autó Fort Váci út.
Pontosan, de nem annyira kedvesek.
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
| Kényelem | (8) | Használati időtartam | 0 év |
| Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 0 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 8000 |
| Szerviztapasztalat | (7) | Átlagfogyasztás | 8 l |
| Előző autója? | Golf 1.6 | Következő autója? | Focus |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.1/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás