A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Ford » Capri (1978-1987)

Capri 2300 GT

CAPRI. Aki kipróbálja, fert?zött lesz egy életre:)

Második autónak használtam. A motorháztet? púpja már beüléskor megfogja az embert.A V6-os motor hangja pedig lúdb?rt varázsol az ember hátára:)) Én 2,8 karbis motorral vettem, igaz evett vele, de az élmény kárpótolt mindenért!!!
Egy közutakra szánt gokartra emlékeztet, ami párosul a 70-es évekbeli klasszikus autóépítés minden "jó"-emberbaráti,élménybaráti - filozófiájával. Egy biztos, én függ? lettem. Az els? autómat eladtam, és most veszek egy másikat már a saját ízlésemnak megfelel?t.
Sajnos azért vannak árnyoldalai is: a kor kihozza sajnos a rozsdafoltokat is. Amúgy roppant egyszer?-strapabíró- technikával szerelték, így akinek van egy kis m?szaki vénája, otthon is szerelheti. Alkatrészt -már amit lehet hozzá kapni- mindenhol kapni, szinte fillérekért. Egy biztos, a CAPRI -mert megérdemli hogy nagybet?vel írjunk róla- számomra az elérhet? sportautó még abból a korból, amikor még megzabolázni kellet az autókat, és nem ?k zaboláztak meg minket.

- Csak az els? futóm?, és a hátsó laprugó kipuhulása volt.Meg a kb 400 000km-b?l fakadó apróságok.

SAJÁT MAGAM+ "CAPRI BARÁTOK"

Fenntartási költség (4) Évjárat 1980
Megbízhatóság (8) Vezetett km 2000