A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Fiat » Multipla (1999-2004)

Multipla 1,9 JTD

Az autógyártás remeke

A világ legjobb autója. Szerintem mindenki hülye aki nem ilyen autóval jár. Most vettem egy Grand cherokeet, hogy a sok parasztbura csodálkozzon de őszintén, a lába nyomába nem ér. Még nagyobbat mondok BMW X5 4.4i. Őt sem szeretem jobban. Hülye vagyok, nem a hülyeség odaát van ez minőség nevettséges áron.

- Murphy: Ami elromolhat az el is romlik. Más: Vannak a drága szar autók és vannak az olcsó szar autók. Ez közepes
- Nekem is szükségem lenne a Dezső címére mert zörög valami.Három mester nézte már, de még csak nem is hallották. Azt mondták halk a rádióm. Istenem milyen autókkal járhatnak ők, ha ez nekik nem csörgés? Már nem zörög, a Zsolti fő lett híva
- és megcsinálta. Apropó, eszembe jutott, hogy az enyém motorcserés volt 1800 Km-rel egy főtengelytörés miatt. Már gyárilag meg lehetett repedve mert a javítás után sokkal halkabb lett a motor mint átadáskor. Egyébként 100 000 Km alatt soha nem hagyott az úton, kisebb nagyobb hibák adódtak de mind kezelhető volt, úgy anyagilag mint időben. Szerintem most is a legjobb választás, még ezzel a tömegbe szürkített pofájával is, ha a használati értéket és az ár-érték viszonyt helyezzük el?térbe. Már 160000 és még mindig meg van!

Fiat Rupeszky Szeged

Zsolti