A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Fiat » Linea (2006)

Linea 1.3 Multijet Emotion

Családtag

Nagyon meg vagyok elégedve,eddig semmi gondom vele,fogyasztása 6.6 városban most télen,klímát is sokat használtam a párásodás megszüntetésére,2-3 személlyel jártam(első tankolással,40 l-el 585 km-t,második tankolással 6.1-ra alakult a fogyasztása,ugyancsak 40 l-rel 619 km-t jártam CSAK városban)!!!Ha hiszik,ha nem így van:))))Igaz,hogy 2000 fordulat alatt lomha,de rá kell jönni a vezetési technikájára,hogyan kell fordulaton tartani annélkül,hogy széthajtaná az ember!!Majd 2000 fölött ,,beindul" a turbócska és beletapadsz a székbe...A többi hasznos és praktikus felszereltsége feldobja az autót(blue and me,media player,kényelem,stb)............Rossz és kellemetlen,hogy néha nem nyit a távirányitója...:( Rendeltem motor alvázvédő lemezt,hogy védje a motort,jó is csak egy másik apró,kellemetlenséget tapasztaltam,éspedig:van az első kerekeknél a műanyag dobnál egy szerelő kis ablak,amin keresztűl a motortérbe feldobálja a sarat a kerék,de nagyon:((( pedig én nagyon szeretem,ha tiszta a motor!!!Itt a tervezők nagyon eltolták a dolgot!!!

- Néha nem nyitja a távirányító az ajtókat,állítólag Fiat ,,hiba",de más autóknál is előfordult már:(

Fenntartási költség (6) Évjárat 2007
Szerviztapasztalat (7) Átlagfogyasztás 5.5 l
Előző autója? Albea Következő autója? Most ennél maradok egy jó ideig:)))
Verdikt (7.8/10)

Fiat Linea 2006 (2007)