A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Fiat » 500 (2007)

500 1,4 100hp lounge

Feleségem kedvence

2008 januárjában rendeltük, pár hónap várakozás után március végén vehettük birtokba a 100 lovas lounge változatot!
Színe Passadoble piros, szerintem ebben mutat a legjobban, másrészt mivel a feleségemé legalább a színe is nőies legyen!

A kocsi baromi jól össze van rakva... minden kézreáll, és még a 190centimmel is kényelmesen elférek benne! Mi is "nagyautóban" gondolkodtunk mielőtt megláttuk az első képeket az új 500-as ról , megmutattam a feleségemnek a képet és közölte neki ilyen autó kell! Ebben is maradtunk, úgyis ő vezeti 90%-ban (én maradok munkám folytán a kistehernél), így fölösleges a nagyobb autó! Két lányom van, nekik is nagyon tetszik, és ráadásul kényelmesen elférnek a hátsó üléseken, gyerekülésestől!
Mi egy 4 éves panda után vásároltuk ami még teljesen fapados, de azt is nagyon szerettük(szeretjük), nem adtuk el. Vele sem volt semmi gond a jelenlegi 101000km alatt! A fogyasztása a gyári adatnál magasabb, de állandó városi használatnál ezen nem csodálkozok. Az országutat kimondottan szereti 110-120km/h között fogyaszt a legjobban, 6liter. Sportra átváltva gázadásra ugrik az autó, de igazából életre csak 4000 fölött kel, akkor viszont nagy meglepetést bír okozni a többi autósnak!
Az autóval 99%-ig elégedettek vagyunk a probléma csak annyi, hogy hidegben nem mindig indul elsőre, a szervízben próbálták orvosolni a problémát de nem igazán sikerült! Ha valakinek volt hasonló problémája írja meg hogy sikerült orvosolni!

Üdvözlet az összes (régi és új) 500-as tulajnak! Mészi

Verdikt (9.3/10)

Fiat 500 2007 (2007)

Ítéletek (11 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés