Autók » Daewoo » Racer (1989-1997)

Racer 1.5

Másolatnak elég jó.

Az autóba be van szerelve a gáz is LOVATO tipusú.
Így röhögve megyek vele havonta 2500-3000 kilométert
fele annyi költségb?l. Az autó eléggé jól húz minden fokozatban. Öröm vele el?zni. Jó útfekvése van. Lengéscsillapítók kiválóak, és nem is hiányzik a szervókormány.
Átülve egy hasonló szervós kocsiba elveszitjük az úttal a kapcsolatot. Megbízható hidegben melegben. Olcsó alkatrészpark. Legjobb hely az alkatrészvásárlásra : Daewo Korea 061-3506818. Nagy csomagtartó. ( nekem négyajtós változatom van ) Még gázpalackkal is elegend? pakolási tér.

- Els? hátsó fékbetétek ( el?lre munkadíjjal együtt 12 000, hátúlra 13 000 )
- Alapjárati motor csere ( még mindíg megoldatlan hiba hirtelen felpörg? motor minden ok nélkül, egy darabig magas fordulaton marad majd beáll, csak néha fordul el? )
- Porvéd? gumik a két els? gömcsuklóra.
- Sebességváltó eléggé kikopott akadozik kettesnél ( hozzá kell nyúlni hamarosan )

DAEWO Gyulai Bp. Jászberényi út.

Opel Danubia Bp. Budaörsi út.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1995
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 162000
Előző autója? Swift Következő autója? AUDI QUATRO A6 MINIMUM
Verdikt (6.7/10)

Daewoo Racer 1989 (1989 - 1997)