Dinamikus-takarékos
Mindenek előtt szeretném megjegyezni a RÉM cimmel írt hozzászóláshoz, hogy a fotó alapján tisztán látható az autó orrán nem DAEWOO embléma van. Hogy tisztán lássunk jó tudni hogy az az autó a romániában gyártott CIELO NEXIA.
Nekem a Koreaihoz volt szerencsém és maximálisan elégedett vagyok vele. A klímája elég intenzíven hűt, a Fogyasztása 7 l, igaz autópályán 140 feletti sebesség mellett 8 l is volt. Csak országútn max 120-al haladva 5,9 literes fogyasztást is produkált. Karosszériáján 11 évesen nyoma sem volt a korróziónak.9 évesen 680.000,- ért volt benne szervo, klíma, 4 el. ablak. Akkor ugyanennyiért egy hasonló koru legyepált fapados SWIFT-et kaptam volna. Nem bántam meg hogy a Nexiát választottam.
- Vásárlás után lecseréltük az egyébként is 60.000-nél javasolt vezérműszíjat, feszitőgörgőket és egyúttal a vízszivattyút amit ennél a tipusnál a vezérműszij hajt, és ha már meg van bontva.... ez 48.000-be került, szakszerviz ugyanezt vizszivattyú nélkül 60.000,-ért vállalta volna.
- Ezen a karbantartáson kívül csak a lambdaszondát kellet kicserélni 14.000-ért.
| Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1995 |
| Kényelem | (7) | Használati időtartam | 2 év |
| Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 58000 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 32000 |
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 7 l |
| Előző autója? | 120 l | Következő autója? | Daewoo Nubira |
| Ennyire szerette | (9) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (7.6/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás