Trendi kisautó
A család egy második autó vásárlása mellett döntött, mivel a korábbi autóval felmerültek gondok. Egy kisautót kerestünk viszonylag kis fenntartási költéggel. Azt hiszem egyik autós m?sor adását nézve pillantottam meg, és egyb?l megtetszett a formája. Aztán rohanás az egyik márkakereskedésbe, hogy megfogdoshassam, és becsapdoshassam az ajtaját párszor. Mivel gyorsan kellett a gépcsoda ezért nem nagyon válogathattunk a színekben azt vettük ami már Gy?rben volt és várta, hogy megvegyék. A család enyhe rosszallással fogadta, hogy ennek nincs hátsó ajtaja, de igazából hiába van a forgalmiba az írva hogy 4 személyes nem nagyon fér bele ennyi megtermett ember. Igazából nem is nagyon sokszor ültek benne ennyien.
A kocsi egész jól teljesít a minden napokban. Voltam már vele Olaszországban, a fogyasztás eléggé kedvez? volt 6.5 l/100km körül evett. A telet abszolút nem szereti, az is igaz, hogy csak rövid távokra használtam, szóval a motor be se tudott melegedni igazán, és hát ez a fogyasztásnál is meglátszott. Ekkor 8.5 l/100km körül zabálta a benzint.
Ami igazából nagyon hiányzik bel?le, az a küls? h?mérsékletet mutató h?mér?. A vészfékrásegít? rendszer néha kicsit túl érzékeny, és fékezéskor azt veszem észre, ha egy kicsit gyorsabban ugrok rá a fékre akkor azonnal bekapcsol, és ha nem lennék bekötve, kifeküdnék egy kicsit a motorháztet?re. Ekkor a tehetetlenség miatt el?recsúszom, mégjobban benyomom a fékpedált, ami elhiteti a rendszerrel, hogy én nagyon meg akarok állni. Mostmár sikerült megtanulnom, hogyan is kell helyesen fékezni az autóval, és már szinte sohase taposok így bele a fékbe, viszont ez az er? ami ilyenkor gerjed tényleg elhiteti a soförrel, hogy ha kell a gép tutkóra meg fog állni.
A szervízre még nem volt igazán szükség. Eddig az 1500/2500-as kötelez? szervízen van túl.
- Nem volt még ilyen
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 7 l |
| Előző autója? | Astra | Következő autója? | – |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.5/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás