Suzuki-gyilkos piroslámpás elindulós
Nagyon szeretjük. Az elvem, hogy csak újat fogok venni helyette, ezért amikor csak lehet, költünk rá. Utólag jöttem rá, hogy kissé lestrapáltan vettem, ezért lengéscsillapítókat, és féltengelyeket cseréltem rajta, 1-2 évig biztos nem lesz vele probléma.
Ez az autó szinte várja a gazdiját, indulásra készen, a dinamikus kis hátsójával, robbanásra készen. Valóban problémás szokott lenni a bels? tér m?anyagjainak állapota, a m?szerfal megrepedt, és másnál is hallottam már ezt a problémát. A bels? t?körállítás is inkább csak dísz, ha a fém állítókar kitörik bel?le, er?tlenül lifeg a gumicsúcs, kissé megmosolyogtató módon.
A fogyasztása az enyémnek nem túl jó, de ezzel megy szervizbe nemsoká. Nem is csoda, egy év alatt 40000 kilométert tettünk bele, 15 éves korához képest, ez nem jelent különösebb problémát. És a dinamika mellett ott a végsebesség: 165 km/h három személlyel!!! (nem volt lejt?). A gyorsulása könnyen frusztrációt okoz másoknak, már gondom is volt bel?le, egy idegesebb Suzukisnál.
Amúgy a kaszni nem rohad, a küszöböknél viszont igen, 0,4-es lemezb?l készült, ez talán nem is csoda.
- - h?t? (AX, BX - nél alap)
| Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1989 |
| Kényelem | (6) | Használati időtartam | 1 év |
| Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 215700 |
| Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 40000 |
| Szerviztapasztalat | (7) | Átlagfogyasztás | 6 l |
| Előző autója? | – | Következő autója? | Toyota Corolla Verso |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (6.7/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás