A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Chrysler » Pt Cruiser (2000)

Pt Cruiser 2,2 CRD

Még csak fél éve van meg, de jó ideig maradni fog

A formája miatt vettem, amióta megjelent, szerelmes vagyok bele. Kezdetben sem az ára miatt nem volt elérhet? számomra, sem eltartani nem tudtam volna, mert csak nagy benzines motorral létezett. Így, 3 évesen, külföldr?l behozva, a merci dízelmotorral már viselhet?. Nekem a 122 lóereje b?ven elég, öltönyös nyakkend?s autónak használom, de ha facsemetét,kerti járólapokat, vagy éppen szétszedett szerszámgépet kell szállítanom melósruhában, arra is tökéletes. Élmény vele az utazás, 4 feln?ttel voltunk a nyáron Görögország- Bulgária úton, hiba nélkül teljesített kíméletlen kánikulában 3-3,5 ezer km-t. A csomagtartót át kellett gondolni, hogyan rendezem el négyünk cuccával, de minden befért. Ez volt 1 kicsit szokatlan, mert az el?z?m 1 kombi Passat volt, legalább 3x ekkora hellyel. A gyári felszereltség nekem b?ven elég, mindössze riasztót és immobilisert vettem bele. Egyetlen dolog, ami nagyon hiányzik, és nem is értem, miért nem létezik a diesel változathoz, az az automata váltó. Bár jó a kupplung, és nagyon illik a dizájnhoz a váltó is, de a kényelem miatt az automatát vettem volna, ha lenne.

- A budapesti utak miatt 2 db szilentblokk csere az els? futóm?ben + 1 db féltengely szimmering cseréje.
- A javítási ktsg. mindennel együtt kb 50 ezer Ft.
- A normál szervizhez az utángyártott dolgokat kicsit keresni kellett, de van minden.

ismer?shöz vittem

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Passat Következő autója?
Verdikt (9.0/10)

Chrysler Pt Cruiser 2000 (2000)

Ítéletek (16 db)

• Verdikt