A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Cadillac » Bls (2006)

Bls 1,9 TDI Elegans autómata.

Igazi kényelem

Az autó uttartása kifogástalan, motor teljesítménye az autó súlyával és a futóművek teljesítőképességével teljesen szinkronban van. Az autómata sebességváltója szépen kapcsol teljesen kiszolgálja a vezetője igényeit, jól érezrhető a motorfék is ha visszengedjük a gázpedált. Nagyon sok extrát tartalmaz már alapfelszereltésben is, amit nagyon künnyű megszokni. Parkolásnál az első lökhárító hamar eléri a magasabb járdaszegélyt, ha már eléri akkor tolatáskor biztos bele is akad és reped (tapasztalat). Autópályán nyogodtan lehet a belsősávban haladni, szinte mindeki elenged. A 180-as tempót minden gond nélkül teljesíti tartósan és még van tartalék a motorban. Átlafogyasztása 7,5 a fedélzeti számitógép szerint, ami valós is. Pótkereket nem adnak gyárilag, emiatt mindig izgulok, igaz adtak hozzá javító készletet de ha valami kivágja a gumit pl. padka akkor ????
Igazán még nincs rossz tapasztalat az autóról, eddig megérte az árát.

- Jobb első ajtó ajtóhatárolójának csavarjai meglazultak. Ajtó kinyitásakorr katogott. Saját kezüleg meghuztam a csavarokat. A kilométeróránál valami zörög rossz úton, még nem tudom miért.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 7.5 l
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.9/10)

Cadillac Bls 2006 (2006)

Ítéletek (1 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés