A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » BMW » 5 (2003-2010)

5 530D

Agresszív ágyas, avagy mib?l lesz a közúti orgazmu

A DSC szenzáció, ha "mostkomplexusom " van, olyankor kikapcsolom, és lehet érkezni kilincsekkel el?re minden kanyarban ! A kényelem azért 8 pontos csak, mert egy 607 Peugeot után, a kényelem egzakt fogalommá válik :) Szerviztapasztalat még nincs, a 247E Ft-os vonóhorog árat a sokkterápia kategóriába sorolnám ... Kiprobáltam rajta a 18-as kerekeket, megnéztem tetszett, kiprobáltam majd sirva tettem vissza a gyári, de széles 16-os szettet .... Sajnos a bajor nem véletlen teszi rá ezt gyárilag ! Fogyasztása városon kivül hihetetlen, 170-200 as tempoknál 7,5-8 körül mozog, városban sem tudom 11,5 fölé vinni, pedig nehéz lábbal áldott meg a Jóisten :) De az vesse rám az els? követ, aki autószeret? létére nem élvez egy 500Nm es nyomatékot :)

- Igazából még nem volt vele gond ! Egy kemény 3600 km-es Párizsi oda-vissza út alatt ( 167 km átlagsebesség !!! ) az út végén kért 1 liter olajat. Az els? fékbetét amint vizet lát nyikorog kicsit, remélem elfelejti nemsokára !

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző autója? 607 Következő autója? még nem tudom, de lehet hogy szerelem lesz :)
Verdikt (8.7/10)

BMW 5 2003 (2003 - 2010)

Ítéletek (88 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés