A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Audi » A8 (2002-2009)

A8 4.2 quattro lang

High-tech luxus, ami a legjobb mind közül

hatalmas megabrutál állat ! hietelen nagy bels? és tekintélyt parancsoló küls? ! 180 ut. seb hang nincs gyönyörü és könnyen kezelhet? színes mmi, ujj lenyomatra induló motor, legigényesebb technológia. hihetettlen stabilitás hatalmas hátsó hely ! 180 nál is szinte bárkit lealáz tiptronic váltóval csodás vezetni bár ennél talán a multitronis a jobb ! ez egy igazi high-tech csoda ! aki nem játszik schumachert az megússza városba 10 - 12 literrel de aki azt játszik 18 - 20 literrel is számolhat ! orsz. úton 7-9 liter ki mennyivel szeret menni . többé nem kell s merci sem 7 es . a légrugózás tökéletes , keménység töb progi ban állítható , teljesen saját igényre beállítható ! brémaba járok egy hónapba vele 2 , 3 szor , és még ott is megnézik ! abt t?l vettem bele sporkipufogót a hangzása egy állom . a köt szwervíze sok de ezenkívül semmi nem volt vele . gyönyör? megbízható és tökély az A8

- semmi, egy defektem volt

roag kft de oda ne horgya senki mert csak mindenkit le akarnak húzni hülyék a szerel? és a f?nökasszony is

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Előző autója? mercede s s klasse Következő autója? majd kb 15 év múlva egy új ilyet tdi vel
Verdikt (9.6/10)

Audi A8 2002 (2003 - 2007)

Ítéletek (20 db)

• Verdikt
Még vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy álmai autója nem volt-e törve!
(ahová a választ küldjük)
A PSZÁF 2005 óta ajánlja szolgáltatásunkat.
hirdetés