A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Alfa Romeo » Mito (2008)

Mito 1.4T 120 Le

Az autók ALFÁJA 1,4T

Az Autók Alfája!

Leszögezném BMW-m van imádom , a feleségemnek vásároltunk egy MiTo-t de ...

Az első Alfánk , ezidáig volt majd minden márkánk de annyira megtetszett a MiTo , hogy 1-es BMW helyet vásároltuk. Akinek nem volt Alfája annak mindenképpen ajánlom , a feleségem egyszerűen imádja az Alfás köszönést , s ez komoly!!! Bezzeg a BMW vezetők versenyeznek mi pedig villantunk egymásnak s mosolygunk:) ez is az Alfázás része mondogatja.
Imádjuk az Autót. Tökéletes formaterv ergonómia , motor , extrák minden. Az autót azért készítették , hogy érezd magad jól benne , és élvezd az életet.
Fogyasztás egy picit sok, de a Turbo Benzina az Turbo Benzina.
Az 5 sebességes Turbo Benzina óra szerint 210 . Akinek kevés vegyen erőssebet. Az ülések kényelemesek , igaz hosszútávon nekem nem - pedig gerinctámaszos az autó. A feleségem szerint csak nyafogok.
A gyári kihangosító és Mp3 lejátszó valami mesés dolog , a gyári BLAUPUNKT magnó tökéletes.
Váltó Jó de egyáltalán nem BMW inkább ez is jó amaz is jó egyszóval más.
DNA kapcsoló egyszerűen hihetetlen találmány - ha versenyezni akarsz akkor D- Dynamic Nagyon harapós , motor , fék , és direkt kormány
N- Normál mode
A- kb 2 percig volt itt 90%-ban N a nyerő
A kormányzás tökéletes sebességfüggő szervo rettenetesen jól működik , az egész autó élmény.
Felhívnám mindenki figyelmét , sportos autó de nem sportautó inkább túra autó. A hátsó futómű egy picit pattog szerintem , rosszabb uton kanyarban amikor lövöm neki kicsit furcsán viselkedik a háta az autónak de azonnal bekapcsol a rendszer gáz ohne s szépen megfékezi azon kerekeket az autó amelyiket éppen kell. Tökéletes.
Mindezt összegezve: Ha egy igazi autós életérzést szeretnél akkor vegyél Alfát mert nagyon jó autó ! Ha gondos gazdája vagy óvod és szervizeled meghálálja. A szerviz nem veszélyes legalábbis a BMW-hez képest.
Ezt az autót szeretni kell tisztelni és mindenképpen odafigyelni.

Szeretjük az Alfásokat:) , kirándulni csak a MiTo - val járunk.

Ha szembejössz villants , ints , és MOSOLYOGLY :)
üdv

- semmi

Fiat Debrecen

Fenntartási költség (7) Évjárat 2009
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 8.5 l
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.8/10)

Alfa Romeo Mito 2008 (2008)

Ítéletek (6 db)

• Verdikt