Száguldáskedvel? családapák kedvence
Szerelem volt els? látásra, piros, gyönyör? kaszni, 15"-os OZ könny?fémfelnik...
Nagyon jól megy (mint kés?bb több autót vezetve tapasztaltam nem csak a Skoda 120L után :), nekem gáz van benne, így sokat lehet spórolni (7,5-8l/100 km 110 körüli tempónál). Hátul ül? gyerekekkel nem szoktam hajtani, de egyedül 140-150, olyankor már eszik rendesen. Viszont 140-nél padlógáz és még gyorsul rendesen. Fentiekb?l következik, hogy az esetek többségében normálisan hajtom, de ha kiszabadulok oda-oda lépek neki.
Kényelmes, tágas és nagy csomagtartós családi autó, és brutális vadállat apunak, ha egyedül megy valahova :)
Legyszebb élményem az M1-esen 150 körül volt. Küls? sávban repesztettem, emberünk (valami vadiúj csodával, Nissan vagy ilyesmi) mögülem be a bels?be és el?zésbe kezd. Jött az emelked?, én csak finoman tartottam a 150-es tempót, a dolgozó meg szépen visszacsorgott :)))
- Szilentek elöl-hátul, gömbcsuklók (anyagköltség kb. 15000 Ft)
- Néha nem akar indulni (kulcs elfordítás és nem történik semmi, önindító? ) viszont szerel? közelébe érve a hibát eddig nem lehetett reprodukálni.
- Nagy hidegben egyszer-kétszer elfordult, hogy az elektromos ablak nem ment le.
Haverom :) Hosszas fejcsóválás és hümmögés után mindig rájön, hogy nem is olyan bonyolult szerelni.
Gázszag észlelése miatt elvittem egyszer gázos szakszervízbe, ahol 7500 Ft-ért megállapították, hogy az autónak semmi baja :( Ezt követ?en gázszerel? srác 1000 Ft-ért kicserélte a szivárgó tömítést...
| Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
| Kényelem | (8) | Használati időtartam | 3 év |