Autók » Alfa Romeo » 166 (1998-2007)

166 2.0 V6 TB

Belle állat

Hát az el?z? hozzászólókkal ellentétben, nekem nagyon bejött ez az autó. Két éve van nállam és a felsorolt alkatrészek cseréje és azok ára szerintem elenyész?, a megtett 120 ezer kilóméterhez képest. A kötelez? olajcsere és gyertya, vezérm?szíj cseréket nem írtam be mert az evidens hogy meg lett csináltatva. Nem tudom hogy az el?ttem szólók hogy jártak így de vagy átverték ?ket, vagy nagyon nem értenek az autóhoz. Éppen ezek elkerülése végett nem vagyok hajlandó márkakereskedésekben szervizeltetni az autót mert oda nem is engedik be a tulajt. Ha valaki utánna jár az rájön hogy hogy máshol is beszerezhet? az alkatrész ezekhez az alfákhoz, és ráadásul baráti áaron. Roszz tulajdonságával még nem találkoztam,talán egy kicsit nehéz az eleje, de ezt eléggé kompenzálja a feszesre hangolt futóm?. Az biztos hogy elég kemény a futóm? a kategóriájához képest de ez egy sport limuzin. Ezért is vettem mert így az ember a fenekével érzi hogy mit csinál az autó. Ja és télen kb -10 fok környékén egy kicsit megnyikkannak az ajtókárpitok. Egyszóval imádom az autót megy mint az állat és kényelmes, gyönyör?, sportos. Amióta megvan minden nap örömmel ülök bele. Még sokáig szeretném megtartani.

- Termosztát:6300-ft
- Els? három gyertyakábel:8200-ft
- Szelept?kék- 57000-ft

Maszek szerel?höz hordom aki nagy olaszos tapasztalattal rendelkezik.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Megbízhatóság (10) Vezetett km 120000
Előző autója? Brava Következő autója? Megint csak Alfa esetleg Maserati
Verdikt (8.3/10)

Alfa Romeo 166 1998 (2000 - 2007)