A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Alfa Romeo » 159 (2005)

159 159 1.9 JTD

Gyönyörű es szűk, de hullik a vakolat

A design kivul-belul gyonyoru, nincs ami jobban tetszene a mai mezonybol. Vezetesi elmeny is tokeletes, motor jo (nem allat, de csak 1,9), futomu nagyon jo, fekek szintugy. Fogyasztast kicsit sokallom, de ahogy vezetem, lehet hogy nem meglepo:)
Ami nem tetszik: hatul abszolut nincs hely (185 cm vagyok, mogem egy ovodas sem tudna bepreselni magat), egy kis kategorias kocsiban tobb hely van, ez rohej. Na meg a muanyag karpit elemek, hullanak mint a legyek keso osszel, idegesito aprosag, de megis, ilyent nem tudom, hogy engedhetnek meg maguknak. Ami meg idegesito, hogy a navigacio CD-s, igy cserelgetni kell a CD-ket, nem fer ra az egesz EU, mint mondjuk a BMW-ben. Meg ugye ha megy a navigacio akkor nem lehet CD-t hallagatni.
Osszessegeben meg vacilalok a masik kedvencem a 3-as BMW e kozott:
A design az Alfanal jobb, vezetesi elemeny, menettulajdonsagok hasonlok, viszont minosegre a BMW tobbet ad ugy tunik meg nagyobb a hely hattul....osszessegeben nem tudom meg.... kell meg egy kis ido.

- karpit elemek hullanak (B oszloprol mindket oldalt, meg van ami nem is tudom honnan valo), sebvaloto gomb hulyen zorog

Kulfold

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 8.5 l
Előző autója? sok Következő autója? nem tudom meg
Verdikt (7.9/10)

Alfa Romeo 159 2005 (2005)

Ítéletek (50 db)

• Verdikt